Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hasta yakınlarına otel konforunda hizmet

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Şükrü Yıldırım

        BATMAN (İHA) - Batman Bölge Devlet Hastanesi Refakatçi Oteli, açıldığı günden bu yana 150'yi aşkın hasta yakınına hizmet verdi.

        Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada, "Batman Bölge Devlet Hastanesinde hayırsever iş adamlarının katkılarıyla yapılan 10 odalı, 20 yatak kapasiteli ve 5 yıldızlı otel konforunu andıran refakatçi oteli önemli bir ihtiyaca cevap olmaya devam ediyor. 3'üncü basamak yoğun bakım servisinde tedavi gören birinci derece hasta yakınlarına ücretsiz hizmet veren Refakatçi Oteli verdiği hizmet ile bölgede bir ilki de gerçekleştirmektir. 10 oda, 20 yatak kapasiteli otel, 14 Ekim 2016'dan bu yana 150 hasta refakatçisini misafir etmiş ve 5 yıldızlı otel konforunu aratmayan odalarda misafir etmiştir. Televizyon, buzdolabı, kablosuz internet, tuvalet ve banyonun bulunduğu odaların tamamında hasta refakatçilerin rahat edebilmesi için gerekli hizmetler 7-24 kapsamında yapılmaktadır" denildi.

        (MŞY-MP-Y)

        22.03.2017 11:13:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler