Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarımsaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nden Çanakkale Şehitlerine geleneksel pilav hayrı

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin Küçükköy Mahallesi sınırları içinde bulunan dünyaca ünlü turizm merkezi Sarımsaklı'da, Sarımsaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her yıl Çanakkale başta olmak üzere tüm şehitler için düzenlediği geleneksel pilav-ayran hayrını bu yılda gerçekleştirdi.

        Dernek Başkanı İsa Doğan ve dernek yönetim kurulu üyelerinin öncülüğünde gerçekleştirilen hayıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

        Ayvalık'ta 'Yörük Hoca' lakabıyla tanınan Mehmet Emin Yörük tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşması ardından duaların okunduğu etkinlikte; pilav-ayran, tatlı ikramı sırasında katılımcılara sinevizyon, slâyt gösteriminin yanı sıra Çanakkale Türküleri ve marşları dinletildi.

        Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Sarımsaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsa Doğan, Çanakkale ruhunu unutturmamak için düzenledikleri geleneksel pilav-ayran hayrının bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

        (SS)

        22.03.2017 14:08:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler