Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Gezer çiçeklerle karşılandı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer başkanlığında oluşturulan heyet referandum çalışmalarını sürdürürken, ilçeye bağlı Kaynartepe Mahallesi'ne giden heyet çiçeklerle karşılandı.

        AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ve beraberindeki heyet 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum için mahalle mahalle gezerek bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor. Gezer ve beraberindeki heyet daha önceki seçimlerde HDP'nin büyük oranda oy aldığı Bağlar ilçesine bağlı Kaynartepe Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalleliler AK Parti heyetini çiçeklerle karşıladı. Mahalleliler tarafından verilen çiçekleri alan Başkan Gezer, vatandaşların ziyaretlerini sıcak ve olumlu karşıladığını söyledi. Gezer, Bağlar ilçesinde gidilmedik mahalle bırakmayacaklarını belirterek, Türkiye'nin bölgesinde süper güç haline gelebilmesi için referandumun çok önemli olduğunu dile getirdi. Referandumun sıradan bir seçim olmadığını dile getiren Gezer, bu oylamanın Türkiye'nin şaha kalkması veya yerinde sayması olduğunu kaydetti. Referandumun milli bir mesele olduğunu ifade eden Gezer, vatanını, toprağını, ülkesini seven herkesin sandığa giderek 'Evet' oyu kullanması gerektiğini kaydetti.

        Gezer ve beraberindeki heyet referandum bilgilendirmelerinin ardından mahallelilere broşür dağıttı.

        (İHA-AKK-Y)

        22.03.2017 16:27:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler