Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pakistanlı heyet Balıkesir'de sağlık sistemini inceliyor

        (Fotoğraflı)

        Otağ Fırıncıoğulları

        BALIKESİR (İHA) - Pakistan Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen 5 kişilik heyet Balıkesir Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

        Pakistan'dan Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye'ye gönderilen 12 kişilik heyetten 5 kişilik bir grup Balıkesir Devlet Hastanesini ziyaret ederek acil servis,yoğun bakım, ameliyathane, servis, görüntüleme ve laboratuvar hizmetlerinin işleyişine dair detaylı bilgiler aldı. Pakistan heyeti Balıkesir Devlet Hastanesindeki incelemelerinde karşılıklı olarak bilgi alışverişinde bulunurken, yapılan uygulamalar hakkında bilgi aldı. Yapıların eski olmasına rağmen, uygulamaların fiziki şartlara bağlı olmayıp tam aksine çalışanlara bağlı olduğu gören heyet yapılan çalışmalardan dolayı tüm emeği sağlık personeline teşekkür etti. Pakistanlı heyet ziyaretten kendilerine çok şey kattığını belirtti. Heyet Türk sağlık sisteminin kendileri için örnek oluşturup ufuklarını açtığına değinerek hastaneden ayrıldı.

        (OF-

        23.03.2017 16:03:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler