Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kara mesire alanında vatandaşlara karanfil dağıttı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Recep Tayyip Erdoğan Mesire Alanında vatandaşlara karanfil dağıtarak, 16 Nisan referandum için destek ve dua istedi.

        Belediye Başkanı Hasan Kara, 16 Haziran'da yapılacak olan referandum öncesi çalışmaları hız verdi. Başkan Kara, Recep Tayyip Erdoğan Mesire Alanında vatandaşlar ile bir araya gelerek, karanfil dağıttı. Referandum da ile Cumhurbaşkanlığı Hükumet sistemiyle ilgili olarak vatandaşlara bilgi veren Başkan Kara, 16 Nisan referandum için destek ve dua istediklerini ifade ederek, "Vatandaşlarımız Recep Tayyip Erdoğan Mesire Alanında yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını belirttiler. Bizde kendilerinden 16 Nisan referandum için destek ve dua istedik" dedi.

        (MAD-SD-Y)

        27.03.2017 10:23:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler