Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜNDER, referandumda eveti destekliyor

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Güneydoğu Özel Eğitim Kurumları Derneği (GÜNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Yener doğruer, eveti desteklediklerini kaydetti.

        Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sisteminin değerlendirildiği toplantıya katılan GÜNDER Yönetim Kurulu Başkanı Yener Doğruer, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin geleceğe emin adımlarla yürüyebilmesi için referandumda evet oyu kullanacaklarını kaydetti. Ülkenin geçmişte koalisyon hükümetleriyle çok sıkıntı yaşadığını anlatan Doğruer, yeni anayasa ile ülkenin koalisyon hükümetlerinden kurtulacağını ifade etti. Referandumun ülkenin geleceği adına çok önemli olduğunu kaydeden Doğruer, "16 Nisan'da ülkenin geleceği şekillenecek. Hem eğitim hem ekonomi hem de kalkınmamız için 'evet' diyoruz" dedi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de Türkiye'nin önündeki bentlerin yıkılması için referandumda "evet" denilmesi gerektiğini belirtti. AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül de Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi hakkında bilgi vererek, merak edilen konulara açıklık getirdi.

        Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Genel Sekreteri Gül ve GÜNDER Başkanı Doğruer'in yanısıra AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

        (SD-Y)

        29.03.2017 12:34:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler