Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet Şerif İzgörenile "At Şu Adımı" söyleşisi

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'te 53.Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen At Şu Adımı konulu söyleşi programı düzenlendi

        Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programa, Liderlik, İletişim ve Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören, konuşmacı olarak katıldı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler ve Kütüphane Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte İzgören, kurum kültürü, liderlik, girişimcilik, motivasyon ve iletişim konu başlıkları altında dinleyicilere bilgiler aktardı.

        Özgören, yaklaşık iki saat süren söyleşide, yaşadığı örneklerle girişimcilik ve bilginin önemini dinleyiciler ile paylaştı. Yazar, hayatından biriktirdiği hikayeleri dinleyicilerle paylaşarak, hayata renk ve değer katan şahsiyetlerden bahsetti. 950 kişinin katıldığı program sonunda Ahmet Şerif İzgören'e Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Beyhan Hıdıroğlu tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in hediyesi olan buket çiçek ve yöresel hediye verildi. Gecenin onur konuğu olan Gaziantep'in eski kütüphane müdürlerinden Ali İhsan Uğraş'a Ahmet Şerif İzgören tarafından buket çiçek ve kitap takdim edildi. Ali İhsan Uğraş, teşekkürlerini sunarak kitabın öneminden ve okumanın ne denli gerekli olduğundan bahsetti.

        Ayrıca programın sonunda, 53.Kütüphane Haftası okur ödülleri sahiplerini buldu. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren kütüphanelerde en çok kitap okuyan okurlar kitap setleri ile ödüllendirildi. Ahmet Şerif İzgören kitaplarını imzaladı.

        (KU-SD-Y)

        29.03.2017 17:34:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler