Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atilla, Malkoç'u ağırladı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç'u makamında ağırladı.

        Bazı temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç ile Kamu Denetçileri Yahya Akman, Mustafa Özyar, Celile Özlem Tunçak ve Genel Sekreter İbrahim Kılınç, Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'yı makamında ziyaret etti. Malkoç'u kapıda karşılayan Başkan Atilla, Diyarbakır'ın tarihi ve kültürel mekanlarıyla ilgili bilgi verdi.

        Görüşmede Başkan Atilla, Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü projeleri anlattı. Görüşmenin ardından Başkan Atilla, Malkoç ile birlikte Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre'yi makamında ziyaret etti.

        (İHA-AKK-Y)

        29.03.2017 17:57:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler