Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLSAM'dan MÜSİAD'a 'hayırlı olsun' ziyareti

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM) Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. İbrahim Gezer ve yönetimi göreve yeni seçilen MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi'nde geçtiğimiz günlerde gerçekleşen genel kurul sonrası göreve gelen Hüseyin Kalan ve yönetimine ziyaretler sürüyor. Bu kapsamda Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM) Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. İbrahim Gezer beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MÜSİAD'ı ziyaret etti. MÜSİAD Şube Başkanı Hüseyin Kalan, ziyaretlerinden dolayı BİLSAM yöneticilerine teşekkür etti. BİLSAM Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. İbrahim Gezer ise MÜSİAD'ın ülkenin seçkin kurumlarından biri olduğunu ifade ederek ulusal düzeyde faaliyet gösteren bir işadamları derneği olan MÜSİAD'ın yaklaşık 30 yıldan beri ülke ekonomisine katkı sunduğunu söyledi.

        MÜSİAD Malatya Şubesinde bir kan değişimi yaşandığını ifade eden Gezer, "Yeni gelen arkadaşlarımıza bu süreçte başarılar diliyoruz. Şehrin ve bölgenin ekonomisine önemli şeyler katacaklarından hiç şüphemiz yoktur" dedi.

        (CÖ-SD-Y)

        30.03.2017 14:42:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler