Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Taşçı: "Yine, yeniden sandığa gömülecekler"

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Kimsenin Türkiye'yi yavaşlatmaya, gücünü azaltmaya, itibarsızlaştırmaya hakkı da şansı da yok. Bu planlar içerisinde olanlar, 16 Nisan'da yine, yeniden sandığa gömülecek. Sandıktan büyük bir farkla evet çıkacak" dedi.

        Türkiye'nin gelecek adına önemli bir dönüm noktasında olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 16 Nisan'da gerçekleşecek olan referandumun önemine dikkat çekti. Referandum çalışmaları kapsamında sürekli olarak alanda olduklarını söyleyen Başkan Taşçı, "Bakanımız, milletvekillerimiz ve parti yöneticilerimizle birlikte alandayız. Milletimizle kucaklaşıyor, referandum akşamı sandıktan çıkacak her bir 'evet' oyunun ne kadar önemli olduğunu anlatıyoruz" diye konuştu.

        "Kafa karıştırmak istiyorlar"

        Yalanlarla dolu kitapçıklar ve yanlış bilgilerle dolu açıklamalar yaparak, vatandaşların kafasını karıştırmayı amaçlayan gruplar olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Referandum öncesi, milletin kafasını karıştırmak için yalan yanlış bilgiler ile ortalıkta gezenler var. Bunların derdi vatan, millet, güçlü Türkiye değil ki. Yıllardır, ülke yararına ne yapılmak istense karşı çıkanlar, 'istemezük' diyenler, şimdi hedeflerini daha da büyüterek 'Güçlü Bir Türkiye' için 'istemezük' diyorlar. İçeriği yalanlarla dolu kitapçıklarla, yanlışlarla dolu açıklamalarıyla milletimizin kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Ama unuttukları bir şey var ki, milletimiz onlara inanmadığını, güvenmediğidir. Türk milleti, son 15 yılda açık ve net bir şekilde her seçimde gösterdi. Referandum için de durum farklı olmayacak. Milletimiz büyük bir oy farkı ile 'evet' diyecek" şeklinde konuştu.

        "Sürekli alandayız"

        AK Parti'nin, Samsun'da tüm kadroları ile alanda olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı şöyle devam etti: "Bakanımız, genel başkan yardımcımız, milletvekillerimiz ve parti yöneticilerimizle birlikte alandayız. Milletimizle kucaklaşıyor, referandum akşamı sandıktan çıkacak her bir 'evet' oyunun ne kadar önemli olduğunu anlatıyoruz. Referandum çalışmaları için gittiğimiz yerlerde görüyoruz ki milletimiz çoktan 'evet' kararını vermiş. Sandık başına gideceğimiz bu önemli referandumu, siyasi bir seçim olarak değerlendirmemek gerekiyor. Söz konusu olan siyaset değil, ülkemizin geleceğidir. Farklı düşüncelerde olsak bile bizim en önemli ortak değerlerimizin başında vatanımız geliyor. Söz konusu vatan olduğunda, ülkemizin daha da güçlenmesi olduğunda, hiç şüphesiz kararımız 'evet' oluyor."

        "Yine sandığa gömülecekler"

        Referandum öncesi kararsız olanlara seslenen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı sözlerini şöyle tamamladı: "Ortalıkta sürekli olarak bilgi kirliliği oluşturan, yanlış ve yalan açıklamalarla kafa karıştıranlar var. Kararsız vatandaşlarımızdan ricam, yeni anayasanın maddelerini okumalarıdır. Zira bu kez sandık başına, ülkemizin gelecek yüzyıllarını şekillendirecek bir karar için gidiyoruz. Siyasi hayatları boyunca, bir kez bile bu ülke yararına bir şey yapmayanların, açıklamalarının dikkate alınır bir tarafı zaten yok. Kimsenin Türkiye'yi yavaşlatmaya, gücünü azaltmaya, itibarsızlaştırmaya hakkı da şansı da yok. Milletimiz bu planlar peşinde olanları, 16 Nisan günü, daha önceki seçimlerin tümünde olduğu gibi sandığa gömecek. Bunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'da gerçekleştirdiği mitinge sağlanan katılımla gördük."

        (SAM-SLH-Y)

        31.03.2017 16:10:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler