Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çınar Köyünde tapu sevinci

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Kilis'in Musabeyli ilçesine bağlı Çınar Köyünde düzenlenen tören ile, tescili yapılan taşınmazlara ait tapular hak sahiplerine dağıtıldı.

        3402 Sayılı Kadastro Kanunu uyarınca, orman dışına çıkarılan 360 parsel taşınmazın yasal ilanları yapılarak parselleri kesinleştirilip, tapu kütüğüne tescili yapıldı. Musabeyli ilçesine bağlı Çınar Köyünde düzenlenen tören ile tescili yapılan taşınmazlara ait tapular hak sahiplerine dağıtıldı. Tapu Dağıtım Törenine Musabeyli Kaymakamı Ertuğrul Avcı, Gaziantep Tapu Kadastro Bölge Müdür Yardımcısı Mevlüt Ersayan, Kadastro Kilis İl Müdürü Mustafa Yıldız, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Törende bir konuşma Kaymakam Ertuğrul Avcı, "Ülkemiz genelindeki vatandaşlarımızın mağduriyetleri giderildiği gibi bölgemiz genelinde de bu durumda olan vatandaşlarımızın mağduriyetleri de giderilmiş olacaktır. Bölgemizin gelişip kalkınması temennisiyle tapu teslimi yapılan tüm hak sahiplerine ve bölge halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        Ayrıca vatandaşların taleplerini de dinleyen Kaymakam Avcı, talepleriyle ilgilenileceğini belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.

        (MAD-SD-Y)

        03.04.2017 13:22:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler