Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Turgut: "Hizmetlerimizi vatandaşlarımızla birlikte belirliyoruz"

        (Fotoğraflı)

        Murat Şengi

        MERSİN (İHA) - Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Hizmetlerimizi vatandaşlarımızla birlikte belirliyor ona göre çözüm üretiyoruz" dedi.

        Yeğenli, Seydili ve Şahmurlu mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Başkan Turgut, "Şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyemizin kapıları vatandaşlarımıza her zaman açık. Halkımızla iç içe olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yaptıklarımız ve ilçemiz için planladığımız projelerimiz birleştiğinde, Silifke daha yaşanılır ve daha sosyal bir kent olacak. Hiç bir zaman halkımızla aramıza bir engel koymadık. İsteyen vatandaşımız yanımıza gelip derdini anlatabiliyor, sohbet edebiliyor. Halkımızın yüzündeki güler yüz bize bütün yorgunluğumuzu unutturuyor. Bizim için esas olan vatandaşlarımızın mutluluğudur. İşte yanımıza gelemeyen ve derdini anlatamayan birçok vatandaşımızda var. Bu yaptığımız mahalle gezilerimizle de onların yanlarına biz gidiyoruz.Onların dertlerini, taleplerini ve sıkıntılarını yerinde dinliyoruz. Yapabileceğimiz bir talep olursa hemen çözüm üretip anında yerine getiriyoruz" diye konuştu.

        İlçenin farklı noktalarında devam eden belediye çalışmalarını da denetleyen Turgut, şunları kaydetti:

        "Üretilen hizmetlerin yaygınlığı ve kalitesi, hem şehrin imajını hem de kalitesini yükseltir. Hizmet ürettikçe ihtiyaçlar azalır; ihtiyaçlar azaldıkça, huzur ortamı oluşur. Şehir, insan ve hizmet ortak paydada buluşur. İhtiyaçların doğru tespitiyle sağlıklı ve marka şehirler doğar. Silifke Belediyesi olarak bizim de hedefimiz bu ortak paydaları buluşturmaktır. Bu bakımdan vatandaşlarımızın ayağına gidiyoruz. Ben böyle ziyaretleri önemsiyorum, hem halkımızın fikirlerini alıyoruz, hem de onların sorunlarını dinleyerek çözüm üretiyoruz."

        (MŞN-Y)

        04.04.2017 09:33:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler