Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Küçük şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, ilçe genelindeki şehit aileleri, gaziler ve yakınlarıyla bir araya geldi.

        Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük'ün ev sahipliği yaptığı etkinlikte Şehit aileleri ve Gazilerin yanı sıra MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Kuyucak Kaymakamı Selami Işık, Buharkent Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı, Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, Nazilli Garnizon Komutanı Per. Üstğm. Samed Demet, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Cumhuriyet Başsavcı vekili Hüseyin Apaydın, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, İlçe Jandarma Komutanı Üstğ. Yalçın Gürenci, Cezaevi Jan. Bölük Komutanı Yzb. Kalender Savaş Ünal, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Satılmış, MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdür Vekili Bülent Dağ, kurum ve kuruluşların müdürleri katıldı.

        Etkinlik boyunca konukları ile tek tek ilgilenen Kaymakam Küçük, "Hainlere, teröristlere asla beşiklik yapmayacak olan bu ülke, şehit ve gazilerimizin şahsiyetlerine de sahip çıkacaktır. Bu topraklara hakim olmanın tek yolu, Türklüğü dünyadan silmektir. Onun içindir ki yıllardır Güneydoğu'da başta olmak üzere ülkemizin değişik yörelerinde hainlere karşı verilen mücadelede birçok şehit vermemize rağmen bu millet basiretinden hiç bir şey kaybetmemiştir. İlk günkü gibi hatta ondan daha güçlü olarak her türlü tehlikenin ve bölücülüğün karşısındadır. Olmaya da devam edecektir. Son zamanlarda ülkemizde hükümetimizin uygulamış olduğu terör karşısındaki kararlı tutum hepimizi daha da gururlandırmaktadır. Terörle pazarlık edilmez, terörden rica edilmez. Terörü ve teröristi yok etmektir. Başka yolu da yoktur. Buradaki Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizin şahsiyetlerine sahip çıkmanın tek yolu da budur. Biz ülke olarak omuz omuza olmaya devam edeceğiz. Bu toprakların bir özelliği de Anadolu toprakları her şeyi yetiştirmiştir. Bütün medeniyetlere beşiklik yapmıştır. Ama hainlere hiçbir zaman için beşiklik yapmamıştır. Bundan sonra da yapmayacaktır" dedi.

        (AS-MB-Y)

        04.04.2017 10:24:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler