Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BEÜ'lü öğrencilerden sosyal sorumluluk projesi

        (Fotoğraflı)

        Vahit Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Sosyal Bilimler ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri, "Gülümseyen Gelecek" adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ahmet Eren Özel Eğitim İş Uygulama Merkezindeki öğrencileri ziyaret etti.

        Toplumda engelli bireylere karşı farkındalığı ve empatiyi arttırmak, engelli ve engelsiz ayrımı yapmadan her kesimin sosyal yaşama katılımını sağlamak ve bu farkındalığı toplumun bütün kesimlerine yaymak amacıyla düzenlenen etkinliğe; Öğretim Görevlisi Nurten Ebru Özdemir ve Öğretim Görevlisi Ferdi Öztürk danışmanlık yaptı. Proje kapsamında, özelde toplumumuzda genelde ise herkesi kapsayacak şekilde kalıcı değerler oluşturmak için planlanan faaliyetle toplumda empati seviyesi yükseltilerek diğer sorunların kendiliğinden çözülmesi amaçlanmaktadır.

        (VO-MSA-Y)

        04.04.2017 13:39:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler