Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFAD bilgilendirme toplantısı

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - TAMP-Tekirdağ İl Afet Müdahale Planının uygulanabilirliğini arttırmak, afet yönetimi konusunda ilçe kaymakamlıklarını, diğer kurum ve kuruluşları bilgilendirmek amacıyla Malkara Kaymakamlığında toplantı düzenlendi.

        İlçe Kaymakamı Erkan Karahan ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya AFAD İl Müdürü Recep Erol, şube müdürleri, ilçede faaliyet gösteren kamu, kurum ve kuruluş temsilcileri ile mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda, ilçenin afet riskleri ve bu risklere karşı alınan tedbirler ile ilçede yürütülen çalışmalar hakkında genel bir bilgiler verildi. Ardından afet yönetiminin temel ilkeleri ve TAMP Tekirdağ İl Afet Müdahale planının uygulama esaslarından bahsedildi. Muhtemel bir afet öncesi, sırası ve sonrasına yönelik imkan ilçenin kabiliyetler değerlendirilerek, önümüzdeki dönem planlanan faaliyetlerden bahsedildi.

        Toplantının son bölümünde AFAD Tekirdağ İl Müdürü Recep Erol, toplantıya katılan Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert'e Başbakanlık AFAD tarafından hazırlanan "Yüreğimize Sığınanlar" fotoğraf albümünü hediye etti.

        (HLD-MEF-Y)

        05.04.2017 10:40:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler