Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İncirliova yaza hazırlanıyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - İncirliova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Belediye Başkanı Gürşat Kale'nin talimatıyla ilçe genelinde yabani ot temizliği ve ilaçlama faaliyetleri başlattı.

        Park ve bahçelerin yanı sıra meydan, cadde, sağlık ocakları, eğitim kurumlarının bahçelerindeki yabani otların temizlenmesi, çiçek dikimi ve ağaçların budanması işlerini gerçekleştiren İncirliova Belediyesi aynı zamanda kanalizasyon hattı, su olukları, dere yatakları gibi alanlarda da larvaya karşı ilaçlama çalışmalarını yapıyor.

        Yapılan çalışmalara ilişkin kısa bir açıklamada bulunan Başkan Kale; "İncirliova Belediyesi olarak yıl içerisinde yabani ot temizliği ve ağaçların budanması işlerini aralıksız sürdürmekteyiz. Bunun yanı sıra havaların ısınmasıyla birlikte özellikle park ve bahçelerimiz, ana cadde ve meydanlarımızda çiçek dikimi, ilaçlama hizmetlerine ayrı bir önem vermekteyiz. Bu çalışmalarımızdaki temel amacımız ilçemizi daha sağlıklı ve estetiksel bir görüntüye kavuşturmanın yanı sıra sağlıklı yaşanılabilir bir çevre oluşturmaktır" dedi.

        (MB-Y)

        05.04.2017 11:28:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler