Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kapaklı'da diş taramaları başlatıldı

        (Fotoğraflı)

        Fatih Kıray

        TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri Birimi tarafından Yanıkağıl İlkokulunda, çocuklara yönelik diş taraması yapıldı.

        Diş sağlığına dikkat çekmek için Yanıkağıl İlkokulunda düzenlenen programa Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, İlçe Sağlık Müdürü Pakize Özgür Ünlü, diş hekimleri ve sağlık personeli katıldı.

        Kaymakam Yüzer yaptığı açıklamada, "Sağlık Bakanlığı'nın her yıl organize ettiği çok güzel bir uygulamaya iştirak ediyor ve sahip çıkıyoruz. Çocuklarımızın Diş Sağlığı Eğitimi aileden gelen eğitimle başlayıp, okullarımızla devam etmektedir. Bugün Yanıkağıl İlkokulumuzda öğrencilerimize dağıttığımız Ağız ve Diş Sağlığı materyalinin küçük birer hediye olsa da çocuklarımızın bilinçlenmesi ve alışkanlık kazanmaları açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.

        Sağlık personeli tarafından öğrencilere diş taraması yapılarak, dişlerin nasıl fırçalaması gerektiği hakkında bilgiler verilmesinin ardından öğrencilere diş fırçası ve diş macunu hediye eden Kaymakam Yüzer, "Çalışmalarından dolayı İlçe Sağlık Müdürü Pakize Özgür Ünlü olmak üzere tüm Kapaklı Toplum Sağlığı Merkezi çalışanlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (FK-MEF-Y)

        06.04.2017 12:39:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler