Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muhtarlıklar Müdürlüğünden Salihli ve Gölmarmara turu

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Salihli ve Gölmarmara ilçelerini ziyaret etti.

        Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini yerinde incelemek ve vatandaşlarla bir araya gelmek amacıyla Salihli ilçesinde Yeşilova, Başlıoğlu ve Gökköy Mahallelerini ziyaret etti. Ziyarete Salihli Koordinasyon İşleri Müdürü Ali Rıza Ünveren de eşlik etti. Yeşilova'da altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlandığı, Başlıoğlu ve Gökköy Mahallelerinde içme suyu ve kanalizasyon altyapı projesinin devam ettiğini belirten Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşların hizmetlerden memnun olduklarını dile getirdi.

        Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri Gölmarmara ilçesine de ziyaret gerçekleştirdi. Heyet Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen ile birlikte Çömlekçi, Değnekler ve Tiyenli Mahallelerinde muhtarlar ve vatandaşlarla buluştu. Çömlekçi'de Büyükşehir Belediyesi'nin hayır alanına düzenleme yaptığını belirten mahalle halkı, kendileri için oldukça önemli olan bu hizmet için Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Değnekler ve Tiyenli Mahallelerinde sürdürülen çalışmaların devam ettiği belirtildi.

        (AY-Y)

        07.04.2017 13:21:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler