Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Milletvekiline saldırdığı iddia edilen zanlı adliyeye sevk edildi

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Ali Göç

        KAYSERİ (İHA) - CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Talas İlçesi'nde referandum çalışmaları sırasında girdiği bir dükkanda bıçaklı saldırıya uğradığı iddiası üzerine bir kişi adliyeye çıkarıldı.

        Edinilen bilgiye göre referandum çalışmaları için bir dükkana giren CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, iddiaya göre dükkan sahibinin bıçaklı saldırısına uğradı. İhbarın ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan dükkan sahibi A.A. (43) emniyetteki işlemlerin ardından geçirildiği sağlık kontrolünün ardından adliyeye çıkarıldı.

        A.A., Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunan Adli Tabiplikte sağlık kontrolüne getirilişi sırasında gazetecilerin sorusuna, 'Daha sonra detaylı açıklama yapacağım' cevabı verdi.

        (TB-AÖ-Y)

        07.04.2017 15:07:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler