Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmanlı Ocaklarından Müdür Aydın'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Fatih Çelik

        MUŞ (İHA) - Osmanlı Ocakları Varto İlçe Başkanı Niyazi Çemenli, Türk Polis Teşkilatının 172. yılı ve Polis Haftası nedeniyle Emniyet Müdürü Murat Aydın'ı ziyaret etti.

        Başkan Çimenli, beraberindekilerle, Türk Polis Teşkilatının 172. yılı ve Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Murat Aydını ziyaret ederek çiçek takdim etti. Aydın, gerçekleştirilen ziyarette Türk Polis Teşkilatının 172. yılı vesilesiyle düzenlenecek olan etkinliklerle ilgili bilgi verdi.

        Osmanlı Ocakları Varto İlçe Başkanı Niyazi Çelimli ise, "Vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları için mesai mefhumu gözetmeden, büyük bir özveriyle görev yapan tüm emniyet teşkilatımızın 172. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutluyorum" dedi.

        (MSA-Y)

        10.04.2017 17:40:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler