Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Korkuteli'de Engelli Aileler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kuruldu

        (Fotoğraflı)

        Adem Durmaz

        ANTALYA (İHA)- Korkuteli Engelli Aileler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KORENDER) üyeleri Kaymakam Erol Tanrıkulu'yu ziyaret etti.

        Korkuteli ilçesinde faaliyete geçen KORENDER üyeleri Kaymakamı Erol Tanrıkulu'yu ziyaret etti. KORENDER Başkanı Mehmet Uysal, Başkan yardımcısı Gülsüm Kabadayı, Üyeler, Mehmet Emin Kavasoğlu, Gülşen Güler, Elmas Serik, Tülay Ateş ve Düriye Öz'den oluştu.

        Dernek Başkanı Mehmet Uysal, herkesin potansiyel engelli adayı olabileceğini hatırlatarak tüm Korkuteli ve Mahallelerdeki engelli vatandaşların derneğe üye olmalarını beklediklerini ifade ettiler. Uysal, amaçlarının engelli kardeşlerinin topluma kazandırmak olduğunu bunun için öncelikle ilçe idarecilerinin yardımlarını ve desteklerini beklediklerini söyledi.

        (AD-Y)

        14.04.2017 17:27:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler