Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karaçoban halk gününde vatandaşları dinledi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, her hafta Salı günleri halkın istek ve belediyeden beklentilerini yüz yüze görüşerek dinliyor.

        Başkan Karaçoban, ihtiyaç ve sorunların görüşülerek çözüm üretilmesi amacıyla düzenlenen halk gününde vatandaşları dinledi. İlçenin farklı mahallelerinden gelen vatandaşlar, istek ve taleplerini Başkan Karaçoban'a iletti. İnsan odaklı çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Karaçoban, "Hızla gelişen ve yükselen bir Alaşehir vizyonu ve misyonu oluşturduk. Vatandaşlarımızla buluştuğumuz halk günlerinde, halkımızın fikir, önerileri bizim için çok önemli. Üreten genç bir Alaşehir için saf ve katılımcı yönetim anlayışımız var. Halk günlerimiz bunun en büyük göstergesi. Vatandaşlarımız özgürce, demokratik bir şekilde düşüncelerini bizlerle paylaşıyor. Halkımızın farklı görüşleri öz kültürümüzün zenginliği, bu görüşlerin yerel yönetici olarak bizlere daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

        (ÖND-Y)

        19.04.2017 13:50:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler