Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Didim'de Turizm haftası coşkusu

        (Fotoğraflı)

        HÜSEYİN ÇALIŞKAN

        AYDIN (İHA) - Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi, Ticaret Odası, Turizm Altyapı Hizmet Birliği, Didim Turizm Danışma Birimi ve ilçedeki kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle yapılan turizm haftası etkinlikleri Didim'de büyük bir coşku ve yüksek katılım ile kutlandı.

        Etkinlikler kapsamında, Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksek Okulunda Aydın - Didim Turizm Potansiyeli Geleceği ve geçen yıl ile bu yılın kıyaslanması konulu sempozyum gerçekleşti. Didim'in önemli turizm yerlerinden biri olan Apollon Tapınağından Altınkum'a kadar bisiklet gruplarının katılımı ile bisikletle obeziteye karşı sağlıklı yaşam etkinliği gerçekleştirildi. Altınkum Yalı caddesinde Turizm Haftası Şenliği kapsamında, Şişme Çocuk Oyun Parkı ile Didimli çocuklar doyasıya eğlendi.

        Şiir, kompozisyon ve resim dalında ödül alan öğrencilere Didim Kaymakamı İskender Yönden, Garnizon Komutanı Çetin Gülseven ve Belediye Başkanı A.Deniz Atabay bisikletlerini vererek başarılarının devamını dilediler.

        Didim'deki özel bir okulun korosunun konseri, büyük alkış alırken, Grup Eflatun, Grup Sade ve Soner'in konserleri Didimlileri coşturdu.

        Ukrayna'lı sanatçıların şovlarının ardından ateş dansçıları izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.

        (OD-İK)

        20.04.2017 14:17:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler