Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Girişimcilik çalıştayı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Valiliği ve İzmit Belediyesi işbirliği ile Girişimcilik ve Yenilikçi İş Kurma Modelleri Çalıştayı düzenlendi.

        Valiliğin Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu ile İzmit Belediyesi Genç Girişimciler Merkezi tarafından yürütülen CO-OP (Cooperation for İnnovation and the Exchange of Good Pratices-Girişimcilik Alanında Yenilikçi ve İyi Uygulamaların Alışverişi için İşbirliği) projesi kapsamında çalıştay düzenlendi. Faaliyetlerin diğer kamu kurumları ile paylaşılması ve verilen hizmetlerin koordinasyonunun sağlanması amacıyla düzenlenen çalıştaya Kocaeli Üniversitesi, Teknoloji transfer merkezi yöneticileri, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), İŞKUR, KOSGEB, TUİK, Kocaeli Ticaret Odası, Kocaeli Sanayi Odası, Organize Sanayi bölgesi yöneticileri ve TÜBİTAK temsilcileri katıldı.

        Çalıştayda, her kurumun girişimcilik alanında yaptığı faaliyetler ve destekler hakkında bilgi verilirken bu desteklerin koordinasyonunun arttırılmasına yönelik yapılacak çalışmalar da ele alındı.

        (RFK-Y)

        26.04.2017 11:34:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler