Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit'te 4 ayda 387 yapı ruhsatı verildi

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediyesi tarafından 4 ay içinde 387 adet yapı ruhsatı verildiği açıklandı.

        İzmit Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, vatandaşların ruhsat taleplerini en kısa süre içinde incelenerek karara bağlandığını ifade etti. Yetkililer, yapı ruhsatı verilme aşamasında binaların 3 boyutlu görsellerinin istendiğini, ayrıca ruhsatlarda yağ tutucu uygulamasıyla yangın projelerinin de arandığını söylediler. İzmit'te geçen yıl içinde verilen yapı ruhsat sayısının ise bin 256 olduğu kaydedildi.

        İzmit Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri çalışmaların 3194 sayılı İmar Kanunu, ilgili tüm kanunlara, yönetmeliklere, genelgelere yürütüldüğünü belirterek, "Amacımız, belediyemiz sınırları içerisinde estetik açıdan çevreye uyum sağlayan binalar yaptırmak, modern şehircilik anlayışı içerisinde en hızlı hizmeti vermek ve en sorunsuz çevre oluşturmaktır" dediler.

        (İG-İÇ)

        28.04.2017 11:22:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler