Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niksar'da vatandaşların 'alkol gözlülüğü' ile imtihanı

        (Fotoğraflı)

        Sedat Özata

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Niksar ilçesinde Trafik Haftası etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

        Cumhuriyet Caddesi Pazartesi Pazarı alanında Niksar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kurulan stantta alkolün insan üzerindeki etkisi özel bir gözlükle vatandaşlara gösterildi. Alkol gözlüğünün takan vatandaşlar bu gözlüklerle sürahiden bardağa su doldurmaya çalıştı. Gözlüğün etkisiyle vatandaşlar bardağa su doldururken zorlandı. İl Emniyet Müdürlüğünden getirtilen alkol gözlüğü hakkında bilgiler veren trafik ekipleri gözlük sayesinde 1 promil alkollü vatandaşın ne şekilde zorluklar yaşayabildiğini uygulamalı olarak sürücülere gösterebildiklerini söyledi.

        Kadınların da ilgi gösterdiği trafik standında ayrıca vatandaşlara el broşürleri, trafik işaretlerinin yer aldığı cetveller ve anahtarlıklar hediye edildi.

        (SÖZ-UY-Y-)

        10.05.2017 11:38:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler