Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Saruhanlı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi açıldı

        (Fotoğraflı)

        Adem Şahin

        MANİSA (İHA) - Manisalıları birbirinden farklı eğitimler ve mesleki kurslarla buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı'da, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'ni hizmet açtı.

        Uğur Mumcu Parkı içinde konumlandırılan merkez, 04-12 yaş arasındaki çocuklara uzman eğitmenler eşliğinde mental aritmetik, gitar ve bale gibi branşların yanı sıra okul öncesi eğitim de vermektedir. Ayrıca merkezde yeni dönem için satranç, halk oyunları, matematik, Türkçe ve İngilizce branşlarında kayıtlar devam etmektedir. Saruhalılı çocukların yeni eğitim yuvalarında eğitim almaya başladığını belirten Saruhanlı Koordinasyon Şube Müdürü Nuri Güncan, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza her türlü desteği vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda Saruhanlı'da yapımı tamamlanan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezimiz, çocuklarımızın hizmetine sunuldu" dedi.

        (ÖND-Y)

        10.05.2017 13:31:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler