Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Şahin engelli vatandaşlarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Zuhal Zengin

        BİLECİK (İHA) - 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Dünya Engelliler Haftası nedeniyle, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçede yaşayan engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

        En büyük engelin sevgisizlik olduğunu söyleyen Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, "Sizlerin altın gibi kalplerinden samimi duygularla yükselen güzel sözleri duymak çok farklıydı. Allah sizlere ömür boyu sağlık, yaşam sevinci ve mutluluklar versin. Bizler için hiçbir zaman unutulmayacak değersiniz. Sizlerle daha sık beraber olmanın yollarını bulmalı ve sizleri çok daha sık hatırlamalıyız. Dostluk, kardeşlik hukuku bunu gerektirir. Hepimiz birer engelli adayıyız. Yarın ne olacağımızı Allah'tan başka kimse bilemez. Engelli vatandaşlarımız için Osmaneli'de engel olabilecek her türlü fiziki yapıyı ortadan kaldıracağız. Onlar için daha güzel mekanlar meydana getireceğiz" dedi.

        (ZZ-KÇ)

        16.05.2017 10:39:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler