Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar'da "Dedeler ve Neneler 2. Bahara Koşuyor"

        (Fotoğraflı)

        Bayram Kılınçer

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediyesi tarafından 11'incisi düzenlenecek olan "Dedeler Neneler 2. Bahara Koşuyor" yarışmasına katılmak için kayıt yaptıran dede ve ninelere; ücretsiz olarak eşofman, spor ayakkabısı ve şapkaları belediye tarafından verildi.

        Pursaklar Belediyesinin özgün hizmetlerinden biri olan "Dedeler Neneler 2. Bahara Koşuyor" koşusu için heyecan başladı. 2 binin üzerinde dede ve ninenin kayıt yaptırdığı koşu için eşofman, spor ayakkabısı ve şapka dağıtımı başladı. Pursaklar Belediyesi Tevfik İleri Kültür Merkezi'nde dağıtılan spor malzemeleri için yaşı geçkin ama gönlü genç olan dede ve nineler, kendilerine verilen randevu saatinde gelip spor malzemelerini teslim aldı. 50 ve üzeri yaş grubunun katılacağı koşu için kayıt yaptıranlar, malzemelerini alarak yarışın yapılacağı 20 Mayıs gününü heyecanla beklemeye koyuldu. Pursaklar'da geleneksel hale gelen bu spor aktivitesinden duydukları memnuniyeti dile getiren dede ve nineler, "Bizleri unutmayan Belediye Başkanımız Selçuk Çetin'e teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun" dedi.

        20 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00'da Osman Bey Caddesi'nden başlayacak olan koşu, Pursaklar Ayyıldız Mahallesi Özgürlük Parkı'nda sona erecek. Koşunun ardından yapılacak olan yağlı güreşlerde ise pehlivanlar er meydanına çıkacak.

        (BK-BT-Y)

        18.05.2017 10:16:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler