Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seydişehir'de huzurlu sokak projesi başlatıldı

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, sokakta çalıştırılan, dilenen ve dilendirilen çocuklara, yaşlılara, engellilere ve parklarda yatan şahıslara yönelik ''Huzurlu Sokaklar Projesini" başlattı.

        Proje kapsamında oluşturulan Huzurlu Sokaklar projesinde Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Seydişehir Belediyesi Zabıtası, Seydişehir Sağlık Müdürlüğü ekipleri yer aldı. Uygulama Seydişehir'de belirlenen saatler çerçevesinde uygulamaya geçirilecek. Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, projenin asıl amacının çocukların sokakta dilenmesine, çalışmasına engel olmak ve sokak tehlikelerinden, risklerinden korumak olduğunu, ayrıca onları aracı olarak kullanarak diğer insanlara da gerekli yaptırımları uygulayabilmek olduğunu ifade etti.

        (AH-Y)

        18.05.2017 10:54:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler