Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ataşehir'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlanacak

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Ataşehir'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, ışıklı sirk ve canlı müziği harmanlayan 'Lumen Grubu'nun performansıyla coşkuyla kutlanacak.

        Ataşehir'deki Watergarden İstanbul'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlanacak. Yeme, içme ve eğlence merkezinde, 19 Mayıs Cuma günü saat 16.00'da gençleri spor hocalarıyla havuz çevresinde havuz şovları eşliğinde 'Cycling Etkinliği' gerçekleşecek. Ardından 20.15 ve 21.15'te Watergarden sahnede ışıklı sirk ve canlı müziği harmanlayan 'Lumen Grubu', akşama renk katacak performansını ziyaretçiler ile buluşturacak.

        Hafta sonu ise çocuklar için merkezde birçok etkinlik düzenlenecek. Cumartesi günü "Renklerle Tasarım Atölyesinde" minikleri ağırlayıp yine Cumartesi günü Watergarden sahnede "Genç HipHop Ekibi" performansı ile eğlenceyi gençlerle buluşturacak. Pazar günü ise "Tuğlalar ile İnşaat Atölyesi" etkinliği ile minikler doyasıya eğlenecek, 15.00 ve 17.00'de ise Progressive, Balkan, Ege esintili Türk pop-rock müzik grubu "Ahmet Beyler" performans gösterecek.

        (EY-HA-Y)

        18.05.2017 11:39:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler