Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engelli öğrenciler doyasıya eğlendi

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bakırhan - Mustafa Biçer

        İSTANBUL (İHA) - Sultanbeyli Özel Eğitim ve Meslek Eğitimi Merkezi'nde eğitim gören engelli öğrenciler çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi.

        Sultanbeyli Belediyesine bağlı olan Özel Eğitim ve Meslek Eğitimi Merkezi'nde eğitim gören engelli öğrenciler Engelliler Haftası nedeniyle etkinlik düzenledi. Okulun bahçesinde düzenlenen etkinlikte öğrenciler birbirinden güzel gösterileriyle beğeni topladı. Şarkılar, türküler söyleyen öğrenciler müzik eşliğinde oyun oynadı.

        Etkinliklerde şarkı söyleyen Ömer Kaya, "Biz hepimiz mutluyuz. Mobilya, el sanatları, konaklama, yiyecek içecek atölyemiz var" dedi.

        Sultanbeyli Özel Eğitim ve Meslek Eğitimi Merkezi'ndeki faaliyetlerle ilgili konuşan özel eğitim öğretmeni Nehir Balta, "Bu öğretmenliği yapmamızın en güzel nedenlerinden biri önce sevgi geliyor. Çocukları sevmiyorsanız bu işi yapamazsınız. Eğer çocuklara sevgi verirseniz o size sarılacaktır" dedi.

        (MB-HB-HA-Y)

        24.05.2017 14:27:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler