Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yabancı kamu çalışanları, Tepebaşı'nı çok beğendi

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Belediyesini ziyaret eden yabancı kamu çalışanları, belediye çalışmalarını çok başarılı bulduklarını ve beğendiklerini ifade etti.

        Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü aracılığı ile 6 ülkeden 16 yabancı kamu çalışanı, Eskişehir'e gelerek Tepebaşı Belediyesini ziyaret etti. Ukrayna, Makedonya, Afganistan, Tunus, Kırgızistan ve Moldova'dan Eskişehir'e gelen 16 kamu çalışanı belediye çalışmaları hakkında bilgilendirildi. Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi Nazan Erdoğan'ın ağırladığı misafirlere, belediye birimlerinin yürüttüğü çalışmalar ve hayata geçirilen projeler hakkında sunum yapıldı. Tepebaşı Belediyesi meclis salonunda tanıtım filminin de izletildiği konuklar, Tepebaşı bölgesinin Avrupa kentlerine çok benzediğini ifade etti. Yabancı kamu çalışanları özellikle çevre temizliği konusunda Tepebaşı'nın dikkat çektiğini ifade ederek, belediye çalışmalarını çok beğendiklerini söyledi.

        (MSY-SÜ-Y)

        28.05.2017 12:44:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler