Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziosmanpaşa'nın TEOG şampiyonlarına ödül

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Altunışık

        İSTANBUL (İHA) - Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, TEOG'un ikinci sınavında tüm sorulara doğru cevap vererekTürkiye birincisi olan Gaziosmanpaşalı öğrencilere bisiklet hediye etti.

        Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş( TEOG) ikinci sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından dereceye giren öğrenciler belli oldu. Gaziosmanpaşa ilçesinde 60 öğrenci tüm sorulara doğru yanıt vererek büyük bir başarıya imza attı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, binlerce öğrencinin ter döktüğü sınavda Türkiye birinciliği elde eden Gaziosmanpaşalı öğrencileri ve ailelerini makamında ağırladı. Öğrencileri tebrik eden Başkan Usta, başarılı olan tüm öğrencilere altın, tablet ve bisiklet hediye etti.

        Bir süre öğrencilerle makamında sohbet eden Başkan Usta, öğrencilere çok çalışmaları konusunda nasihatler vermeyi de ihmal etmedi. Gaziosmanpaşalı öğrencilerin başarısından duyduğu mutluluğu anlatan Başkan Hasan Tahsin Usta, "Aileleriniz ve öğretmenleriniz gece gündüz sizinle oldu. Belki onlar ders çalışmadı ama sizin çalışma heyecanınızı sizlerle birlikte yaşadılar. Biz Gaziosmanpaşa halkı olarak gösterdiğini başarıyla iftihar ediyoruz. Her geçen imtihan döneminde başarı derecelerinin artması başarıyı yakalayan öğrenci sayılarımızın artması bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

        TEOG'un ikinci sınavında büyük başarı elde eden öğrenciler ise başarılarının sırrını çok çalışmak olarak açıkladılar. Özellikle dersleri iyi dinlediklerini belirten öğrenciler, "Biraz tekrar yaptıktan sonra başarı da geliyor" diye konuştu.

        (MA-HB-BA-Y)

        31.05.2017 15:59:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler