Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Oltu Devlet Hastanesi'nde yangın tatbikatı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Dursun Murat Aydın

        ERZURUM (İHA) - Oltu Devlet Hastanesi'nde hastane personelinin de katılımıyla Yangın ve Kurtarma Tatbikatı gerçekleştirildi.

        Her türlü yangın faciasına karşı gerekli önlemlerin alındığından emin olmak için düzenlenen tatbikata, Oltu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü de destek verdi.

        Eş zamanlı düzenlenen uygulamalarla, binadan personelin, yatan hastaların tahliyesi, çeşitli kurtarma teknikleri ile alt ve üst katlarda mahsur kalanların kurtarılması, yangın söndürme teknikleri uygulamalı olarak gösterildi.

        Oltu Devlet Hastanesi Personel Şefi Sivil Savunmadan sorumlu Güven Çevik kontrolünde başlatılan yangın tatbikatı Hastane 2.katında yangın dumanlarının çıkması ile hastane içinde yangın alarmı verildi daha sonra İtfaiye haberdar edildi. Oltu Belediyesi İtfaiyesi ve hastane yangın ekiplerinin iştirakleri ve birlikte müdahaleleri sonucunda yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları bir yandan sürerken ikinci katta mahsur kalan hastalar merdivenlerden sedye ile indirilip ilk yardım ekipleri tarafından ambulansa alınarak yoğun bakım çadırına götürülerek müdahale edildi.

        Tatbikat her hangi bir olumsuzluk yaşanmadan başarılı bir şekilde tamamlandı.

        (DMA-AT-Y)

        01.06.2017 16:21:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler