Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TESKİ Yönetim Kurulu toplantısı

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) Yönetim Kurulu Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında Hayrabolu ilçesinde gerçekleştirildi.

        TESKİ Hayrabolu İlçe Hizmet Binasında gerçekleştirilen toplantıya Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim İçöz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Nilgün Marmara ve Rıza Tekin de katıldı.

        Toplantıda gündem maddeleri görüşüldü ve TESKİ'nin önümüzdeki dönem çalışmaları hakkında kararlar alındı. Toplantıda ayrıca Kamulaştırma ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Şube Müdür Vekili Erhan Koç tarafından 'Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Kamulaştırma' konusunda, Harita Mühendisi Ümit Demirkıran tarafından 'Coğrafi Bilgi Sistemleri' konusunda sunum yapıldı.

        (YG-MEF-Y)

        02.06.2017 15:13:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler