Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gürsu'nun merkezine kentsel dokunuş

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Gürsu Belediyesi, ilçedeki parke, bordür ve tretuvar gibi üst yapı çalışmalarını yoğunlaştırdı.

        Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce, parke, bordür ve tretuvar işleriyle ilgili yapılan planlama kapsamında çalışmalar sürüyor. Kent merkezinde üst yapı çalışmalarını yoğunlaştıran Gürsu Belediyesi, Zafer Caddesi ve Atatürk Caddesi üzerindeki çalışmalarında sona geldi.

        Çağdaş Gürsu hedefi doğrultusunda, ilçe genelinde yürütülen çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa ışık, ''Altyapı ve üst yapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda elektrik tellerinin ve çöp konteynerlarının yer altına alınması çalışmalarımız devam ediyor. Yağmursuyu ve kanalizasyon hattı yapımı konusunda çok iyi bir seviyeye gelindi. Kent estetiği için çalışmalarımız devam ediyor. Parke ve bordur çalışmaları, kent mobilyalarıyla ilçe halkının daha rahat etmesi, konforlu ortamlarda zaman geçirmesi için çalışıyoruz" dedi.

        (AÇ)

        02.06.2017 16:55:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler