Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Erin Kahtalı vatandaşlarla buluştu

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Kahta ilçe merkezinde durarak bir çay ocağında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

        Ziyaret ettiği çay ocağında vatandaşlarla çay içip sohbet eden Vali Abdullah Erin, ziyarette vatandaşların sıcak ilgi ve hoşgörüsüyle karşılaştı. Kahta ilçesinde gecenin geç saatlerine kadar vatandaşlarla sohbet eden Vali Abdullah Erin, misafirperverlikten dolayı Kahta halkına teşekkür ederek, "Bu mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine huzur ve hoşgörü kenti Adıyaman'da Cenab-ı Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşallah. Vatandaşlarımız şundan emin olmalı ki, ilin yöneticileri olarak daha yaşanılabilir bir Adıyaman için mesai kavramı gözetmeden yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Merkez ve kırsal ayırımı yapmadan ilimizin ve ilçelerimizin sorunlarını el ele omuz omuza vererek gönül birlikteliği içerisinde çözeceğiz. Çünkü Adıyaman halkı hizmetin en iyisine ve en güzeline layıktır" dedi.

        (CK-SD-Y)

        04.06.2017 16:05:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler