Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çiçeklidede sakinleri iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        Toprak Akkaya

        ÇANAKKALE (İHA) - Cumhuriyet Mahallesinde Biga Belediyesi tarafından Çiçeklidede olarak bilinen Alim Mustafa Münip Efendi için Mevlit-i Şerif okutuldu. Ardından ise Çiçeklidede sakinleri 3 bin kişilik iftarda bir araya geldi.

        Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Fatih İlkokulu önünden başlayan ve Çiçeklidede Meydanında sona eren iftar sonrası gezerek Çiçeklidede sakinleriyle selamlaştı. İftar öncesi yemek dağıtımı sırasında yemek kazanlarının başına geçen Başkan Işık, bir süre vatandaşlara yemek dağıttı. İftara CHP İlçe Başkanı Özgür Ceylan, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İlçe yöneticileri, belediye çalışanları ve halk katıldı. Öte yandan Mustafa Münip Efendi ile ilgili hazırlatılan kitapçık Çiçeklidede sakinlerine dağıtıldı.

        (GD)

        04.06.2017 22:19:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler