Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kemalpaşa Belediyesinden AK Partili gençler için iftar yemeği

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı için iftar programı düzenledi.

        Kemalpaşa Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla hem ilçe merkezinde, hem de bağlı mahallelerde iftar programları düzenlenirken, belediye AK Parti il Gençlik Kolları Başkanlığı içinde iftar verdi. Çok sayıda kişinin katıldığı iftar programında konuşan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, gençlerin çok kıymetli olduklarına vurgu yaparak, Türkiye'nin daha mürreffeh yarınlara ancak gençlerle birlikte ulaşabileceğine dikkat çekti. Uğurlu, "Bugün bizim için çok kıymetli olan gençlerimizle böyle mübarek bir ayda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Herzaman dile getirdiğim gibi gençler hem aydınlık yarınlar için hem de daha mürreffeh bir ülke için çok önemlidir. Bu acıdan gençlerimizle bir araya gelmek onlarla istişare etmek benim için çok anlamlıdır. Ayrıca gençlik kolları çok farklı bir hizmet nokasıdır. Çünkü kimse orada sabit kalmaz. Yaş geçince artık orada hizmet yapma şansınız yoktur. Bu acıdan sizler bu kadim halka hizmet etmek için çıktığınız bu yolda durmadan, bıkmadan ve usanmadan hizmet etmelisiniz" diye konuştu.

        AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ise gençlerin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek, "Ramazan ayında gençlik kollarımız iftarda başka sahurda başka programlar düzenliyorlar. Ben kendilerini tebrik ediyorum. Azim ve gayretle çalışarak hizmet ediyorlar. Bu anlamda bizim için çok kıymetli işlere imza atıyorlar. Sadece ramazan ayında değil her zaman güzel işler yapan arkadaşlarımıza ve bizleri bu anlamlı günde bir araya getiren belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar ise, kutlu davaya hizmet ederken yaşadıkları sıkıntılara değindi. Hotar, şöyle konuştu:

        "Her dönemde olduğu gibi referandum sürecinde de genç kardeşlerimiz üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptılar. Ama bu çalışmaları yaparken neler yaşadıklarına bizzat şahit olduk. Oldukça sıkıntılı süreçlerden geçtiler ama yılmadan usanmadan çalışmaya devam ettiler. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum. Ayrıca geçmişte gençlik kolları başkanlığı yapmış şuan ise Kemalpaşa ilçemize belediye başkanı olarak hizmet veren Başkanımız Arif uğurlu'yu da bu anlamlı davranışından ötürü tebrik ediyorum" dedi.

        Program Kemalpaşa'da Köse ve Değirmenci ailelerine yapılan ev ziyaretinin ardından sona erdi.

        (HG-Y)

        05.06.2017 09:15:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler