Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Kırlı'dan TEOG birincisine ödül

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Muş'un Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) ikinci oturumunda 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan Alparslan Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Yasin Mutlu'yu ödüllendirdi.

        Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 8. sınıf öğrencileri için gerçekleştirilen 2016-2017 eğitim öğretim dönemi TEOG sonuçlarına göre Alparslan Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Yasin Mutlu, 120 net yaparak Türkiye birincisi oldu. Yasin Mutlu ve Alparslan Ortaokulu idarecileri ile öğretmenleri, davet üzerine Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı'yı makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Soner Kırlı, Türkiye birincisi olmasından dolayı Yasin Mutlu'yu tebrik ederek dizüstü bilgisayar hediye etti.

        Kaymakam Kırlı, Türkiye birincisi olan Yasin Mutlu'ya başarılarının devamını diledi.

        Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya da hazır bulundu.

        (VE-MSA-Y)

        06.06.2017 09:59:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler