Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmirli minikler kediler için yuva yapacak

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'de bir araya gelecek 4-12 yaş grubu minikler, Kedi Evi Yapım Atölyesinde hünerlerini sergileyerek sokakta yaşayan kedilerin yuvalarını yapacak.

        İzmir'de Forum Bornova Alışveriş Merkezi, 4-12 yaş grubu minikler için Kedi Evi Yapım Atölyesi düzenleyecek. Atölyeye katılan çocuklar, ailelerinin yardımıyla kedilerin yuvalarını hazırlayacak. Minikler, daha sonrada hazırladığı yuvaları kendi yaşadığı sokaklara bırakacak. Alışveriş merkezi yetkilileri de, 10-11 Haziran arasında her saat başı yapılacak ve yaklaşık 45 dakika sürecek etkinliğe tüm çocuklar ve ailelerini davet etti. Ücretsiz gerçekleşecek etkinliklere katılmak içinse Forum Bornova Danışma Birimine kayıt yaptırmanın yeterli olduğu bildirildi.

        (HG-Y)

        06.06.2017 12:00:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler