Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silopi Halk Eğitim Merkezinden kurs eğitmenine başarı belgesi

        (Fotoğraflı)

        Ayaz Müldür

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Silopi ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Bilen "Kamera önü oyunculuk" kursu eğitmeni Mesut Bilişik'e başarı belgesi verdi.

        Silopi Halk Eğitim Merkezinde açılan 55 kurstan 'Kamera önü oyunculuk' kursu ile ilçede terörün yarattığı tahribatın sanat ile onarılması ve gençlerin sanatla buluşturulması hedeflenmişti. Silopili yönetmen Mesut Bilişik tarafından hafta içi her gün 6 saat, toplamda ise 344 saat verilen kursta gösterilen çabadan ötürü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Bilen kurs eğitmenine başarı belgesi verdi. Müdür Bilen, "Gençlerin özgüvenini artırarak sanatla buluşturduğu bu başarı belgesini kendisine verdim. İlçemizin bu tür faaliyetlere ihtiyacı var. Bu ve benzer kurslarımız devam ediyor. Gösterdikleri çabalardan dolayı kurs eğitmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

        Başarı belgesini alan Mesut Bilişik de bu tür fırsatların her zaman değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

        (AYZ-MP-Y)

        06.06.2017 13:47:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler