Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geleneksel Ramazan eğlenceleri başladı

        (Fotoğraflı)

        Serkan Şansever

        ÇORUM (İHA) - Sungurlu Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ramazan etkinliğine çok sayıda vatandaş katıldı.

        Ramazan ayı boyunca belirli tarihlerde düzenlenecek olan Ramazan etkinliklerinin ilki Atatürk meydanı'nda yapıldı. Meddah gösterisi ile başlayan etkinlikte, Hacivat-Karagöz gösterisi büyük beğeni topladı. Etkinlikte çocuklara pamuk şekeri dağıtılırken, yetişkinlere ise Osmanlı şerbeti ve patlamış mısır ikram edildi.

        Etkinlikte bir konuşma yapan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif'in tüm insanlığa barış, huzur bereket getirmesini dileyerek, "Sosyal dayanışma ve yardımlaşma örneklerinin en üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayını bu yıl da hep birlikte bolluk ve bereket içinde geçirmeyi diliyorum" dedi. Başkan Şahiner, bundan sonra düzenlenecek olan Ramazan etkinliklerine tüm Sungurlulu'ları davet etti.

        Ramazan boyunca devam edecek olan etkinlik İlizyon gösterisi, Meddah, Hacivat-Karagöz gösterisi, Ateşbaz ve balon şovu, Halk Müziği dinletisi ve semah gösterisi, Türk Tasavvuf Musikisi konseri ile Kasideler ve ilahi gösterileri yer alacak.

        Etkinliğe Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Başkan yardımcıları Bahri Sezen, Ahmet Yılmaz, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        (SŞ-BÖ)

        08.06.2017 11:24:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler