Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale'ye 8 uzman tabip atandı

        (Fotoğraflı)

        Utku Yaşar Cüce

        ÇANAKKALE (İHA) - Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği'ne göre 75. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası ile yapılan doktor atamaları kapsamında Çanakkale'ye 8 Uzman Tabip ataması yapıldı.

        Gerçekleşen atamalar ile ilgili olarak Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Kerim Yeşildağ yaptığı açıklamada, "Bakanlığımız tarafından birliğimize bağlı tesislerimize 3 İç Hastalıkları Uzmanı, 2 Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı, 1 Tıbbi Onkoloji Uzmanı,1 Göğüs Hastalıkları Uzmanı, 1 Aile Hekimliği Uzmanı olmak üzere merkez ve ilçe hastanelerimize toplamda 8 Uzman Hekim ataması yapıldı. Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak, bölge halkımız ile yöremizi ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerimizin sağlık gereksinimlerini en iyi şekilde karşılamak için personel kadromuzu güçlendirme çabası içerisindeyiz. Bu vesileyle bizlerden bir an olsun desteklerini esirgemeyen tüm yetkili makamlara teşekkür ediyor, göreve yeni başlayacak hekimlerimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        Çanakkale'ye atanan uzmanların dağılımı şöyle; Çanakkale Devlet Hastanesi; 1 Tıbbi Onkoloji Uzmanı, 1 İç Hastalıkları Uzmanı, 1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı,1 Göğüs Hastalıkları Uzmanı. Biga Devlet Hastanesi; 1 İç Hastalıkları Uzmanı, 1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Lapseki Devlet Hastanesi; 1 Aile Hekimliği Uzmanı. Yenice Devlet Hastanesi; 1 İç Hastalıkları Uzmanı.

        (UYC

        08.06.2017 12:44:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler