Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Muşlu iş adamı ve kanaat önderi Ercan Konuk, il merkezi ve ilçelerindeki okullarda okuyan ve TEOG sınavında başarı gösteren 70 öğrenciyi ödüllendirdi.

        Ercan Konuk, Malazgirt ilçesini ziyaret ederek, TEOG'da başarılı olan öğrencilerle Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya'nın makam odasında bir araya geldi. Burada öğrencileri ödüllendiren Ercan Konuk, eğitime büyük önem verdiklerini söyledi. TEOG sınavının önemli bir sınav olduğunu ve bu öğrencilerin zoru başardıklarını ifade eden Konuk, "Bir Muşlu kardeşiniz olarak sizlerle gurur duyuyorum. Muş ilimizin eğitimde büyük başarılara imza atması bizleri hayli gururlandırdı. TEOG sınavı bir başarı ve derecelendirme sınavıdır ve bu açıdan çok önemlidir. Bu öğrencilerimiz ise bu zoru başaranlardır. Biz iş adamları ve kanaat önderlerine düşen görev, başarıyı teşvik ve emeklerinin karşılığı olarak ödüllendirmektir. Öğrencilerimizin başarılarında önemli rol oynayan Muş ilimizin tüm eğitim camiasını kutluyorum. Bir de merkez Taşoluk köyünde okula kazandırılıp mezun olan 74 kız öğrencimizi de ayrıca ödüllendirdik. Eğitim öğretime her zaman desteklerimiz devam edecektir. Bugün Malazgirt'i ziyaret ettik. Buradaki öğrencilerimizin başarısı bizi gururlandırmıştır. Malazgirt Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Vedat Kaya'yı, öğrencilerimizi, eğitimcilerimizi ve öğrencilerimizin ailelerini kutluyorum" dedi.

        Malazgirt Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya ise, Ercan Konuk'a bu ince ve anlamlı davranışından dolayı teşekkür etti.

        (VE-MSA-Y)

        08.06.2017 12:52:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler