Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Böcek, öğrencilerin karne sevincini paylaştı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, babası ve kendi adını taşıyan Muhittin Mustafa Böcek Anadolu Lisesi öğrencilerinin karne sevincini paylaştı.

        2016-2017 eğitim-öğretim yılının son gününde, tüm yurtta olduğu gibi Antalya'da karne heyecanı yaşandı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'te babası ve kendi adını taşıyan Muhittin-Mustafa Böcek Anadolu Lisesi'nde gerçekleşen karne törenine katıldı. Başkan Böcek, törende dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. 2016-2017 eğitim-öğretim sezonunda okul üçüncüsü olan Caner Usta, ikinci Ahmedreza Arzroumu ve okul birincisi Kerem Gür'ü Başkan Böcek, altın ile ödüllendirdi.

        Muhittin Mustafa Böcek Anadolu Lisesi'nde düzenlenen karne töreninin kendisi için ayrı bir önem taşıdığına değinen Başkan Böcek, her zaman bu okulda gerçekleşen etkinliklere katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Böcek, "Doğup büyüdüğüm bölgede ailemiz adına eğitime katkı sunmak ve bugün sizlerle burada bulunmak benim için çok önemli. Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız. Yoğum geçen eğitim sezonu ardından güzel bir tatil geçirmenizi diliyorum" dedi.

        Başkan Böcek, daha sonra öğretmenleri de tek tek tebrik etti. Başkan Böcek, sağlık problemleri nedeniyle okula uzaktan devam eden ve eğitim öğretim dönemini takdir alarak başarıyla tamamlayan 9. Sınıf öğrencisi Fatih Aslan Kılınç'a da karnesini vererek, Nutuk kitabı hediye etti. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek, iyi tatiller diledi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        09.06.2017 16:56:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler