Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyoğlu'nda minik öğrencilerin ilk mezuniyet sevinci

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Beyoğlu'nda bulunan anaokullarında eğitim gören minik öğrenciler, 2016-17 eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte karnelerini aldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın da katıldığı karne töreninde minik öğrencilerin ilk mezuniyet heyecanı renkli görüntüler oluşturdu.

        Beyoğlu Belediyesine bağlı Semt Konakları bünyesinde faaliyet gösteren ana okullarında bu yıl yaklaşık 6 bin öğrenci eğirim aldı. Uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlerle dolu dolu bir yıl geçiren minik öğrenciler, 2016-17 Eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte karnelerini aldı. Aynalıkavak Semt Konağında düzen karne törenine Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, da katılarak öğrencilerin ve ailelerinin sevincine ortak oldu. Aileleriyle birlikte ilk mezuniyet heyecanını yaşayan minik öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi.

        Beyoğlu Belediyesi, ilçenin 14 farklı bölgesinde açtığı semt konaklarıyla vatandaşların kişisel gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor. Her yaş grubuna hitap eden eğitici ve öğretici kurslarla ilçe halkının büyük takdirini toplayan Semt Konakları bünyesinde açılan Anaokulları ailelerin ilgi odağı oldu."Beyoğlu'nda gelişim çocuklardan başlar" sloganıyla hayata geçirilen bu eğitim yuvalarında minik çocuklar uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlerle hem eğleniyor hem öğreniyor. On üç ayrı bölgede hizmet veren Anaokullarında, öncelikli olarak çocukların ne yapabildiği değil, ne yapabileceği üzerinde duruluyor. Böylece çocukların güven duygusu ve olumlu benlik algısı kazanmasının yanında, çeşitli etkinliklerle yaratıcı düşünme, eleştirel düşünme ve problem çözme becerileri geliştiriliyor.

        (MD-ÖZ-Y)

        09.06.2017 19:38:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler