Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konyaaltı'nda Ramazan coşkusu devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Konyaaltı Belediyesi'nin düzenlediği ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan Nihat Akçer ve sazendeleri, Antalyalılara unutulmaz bir 'Eyvan Gecesi' yaşattı.

        Konyaaltı Belediyesi'nin her yıl düzenlediği Ramazan etkinlikleri, bölge halkı tarafından büyük ilgi görüyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı'nda düzenlenen etkinlikler kapsamında sevilen ses sanatçısı Nihat Akçer ve sazendeleri sahne aldı. Utulmaz bir 'Eyvan Gecesi' ile Antalyalılarla buluştu. Diyarbakır yöresine ait şarkıları seslendiren Nihat Akçer, sesiyle dinleyenleri mest etti. Zaman zaman söylediği hareketli türkülere ise Antalyalılar coşkuyla eşlik etti.

        Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ramazan etkinliklerinin her yıl Konyaaltı'nda büyük ilgi gördüğünü söyledi. Başkan Böcek, Ramazan ayının huzur ve mutluluk getirdiğini belirterek, bu ayın eşsiz güzelliklerini yine Konyaaltı halkıyla birlikte yaşamak istediklerini söyledi. Ramazan ayı boyunca her Cuma ve Cumartesi ve Pazar günleri bir birinden değerli sanatçıları ağırlayacaklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, Ramazan'ın tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini diledi.

        Konyaaltı Belediyesi Ramazan etkinlikleri 11 Haziran Pazar günü saat 21.00'de Zekai Tunca konseriyle devam edecek.

        (SÇ-SÇ-Y)

        10.06.2017 15:36:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler