Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutlu'da refüjler güllerle donatılıyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Turgutlu Belediyesi, havaların ısınması ve yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte şehrin muhtelif yerlerindeki çiçek dikimlerini hızlandırdı.

        Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin muhtelif yerlerinde çiçek dikimleri ve ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor. Mahallelerdeki orta refüjlere de gül ekimi gerçekleştiren ekipler, bulundukları bölgeye estetik kattı. Çalışmaların yaz boyu süreceğini ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Turgutlu'muzun genelinde ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışması Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizce gerçekleştiriliyor. Yürütülen çalışmalarımızla sokaklarımızı daha yeşil ve daha renkli hale getiriyoruz" dedi.

        (AY-Y)

        10.06.2017 17:24:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler